După ce vineri, în zona de Food Court a Lotus Center, a urcat DJ Phantom, Beer Fest a continuat sâmbătă cu trupa de country-rock Desperado. Artiştii au urcat pe scenă cu 20 de minute întârziere faţă de ora anunţată dar show-ul lor a meritat aşteptarea.

Cei aproximativ 100 de orădeni adunaţi în faţa scenei au aplaudat frenetic şi au cântat alături de artişti cele mai cunoscute piese ale trupei, precum "Am cazanul meu", "Lenea", "Dacă aş fi primar" sau "La fel ca tata". Cei mai entuziasmaţi au fost însă câţiva copii de 3-4 ani, care au coborât din braţele părinţilor pentru a dansa.

După aproape 40 de minute artiştii i-au invitat pe spectatori la o "pauză de bere". Una numai bună pentru maestrul bucătar Adrian Hădean să modereze un concurs cu premii. Concurenţii au avut de bătut câte un cui într-un butuc de lemn, cel mai rapid alegându-se cu un voucher în valoare de 15 lei. Au fost împărţite şase vouchere cu care câştigătorii au putut lua masa în zona de Food Court.

Orădenii nu au avut timp să se plictisească pentru că "Fabrica de Bere Retro Bistro", proaspăt inaugurată, le-a umplut cu regularitate paharele. "Lactobar II" este "tapetat" în tonul localului de pe Corso, având pe pereţi de la imagini şi televizoare vechi până la biciclete sau o maşină înfiptă în tavan. 

Deschiderea acestuia pare să fi fost primită bine de clienţii centrului comercial, căci localul a vuit de lume.

Trupa Desperado a revenit pe scenă după 15 minute iar spectacolul a continuat până în jurul orei 21.