S-a înregistrat încă un deces al unei persoane confirmate cu noul coronavirus şi internate în Spitalul Municipal din Oradea, au transmis sursele BIHOREANULUI, care nu au putut preciza, însă, vârsta persoanei şi nici dacă suferea şi de alte afecţiuni.

Astfel numărul deceselor persoanelor cu Covid-19 în judeţ urcă la 17, cu menţiunea că unul dintre acestea a fost raportat greşit, fiind vorba de o femeie din Satu Mare, căreia doar i s-a prelucrat testul la Oradea. 

În ceea ce priveşte numărul total al cazurilor de îmbolnăvire confirmate în Bihor de la debutul epidemiei, acesta a crescut miercuri dimineaţa cu două cazuri, de la 488 la 490. 

Majoritatea celor care s-au infectat cu virusul s-au şi vindecat deja. Este vorba mai precis de 369 de persoane declarate vindecate şi externate, adică peste 75%. 

Alte persoane se află încă în spital, sub tratament. Potrivit surselor BIHOREANULUI, în total mai sunt internate 164 de persoane, dintre care 33 la secţia exterioară a Spitalului Municipal, adică la Hotelul Ceres din Băile 1 Mai. 

În carantină, miercuri dimineaţa se aflau 335 de persoane, faţă de 333 în ziua precedentă.