Echipa de baschet CSM Oradea şi-a suspendat activitatea, după ce un jucător a fost confirmat cu Covid-19. Toţi baschetbaliştii au fost testaţi, dar nu au fost depistate şi alte îmbolnăviri.

Anunţul a fost făcut vineri, pe site-ul clubului. „Un membru al personalului sportiv de la CSM CSU Oradea a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Este vorba despre un jucător al echipei. Invocând protecția datelor personale nu vom dezvălui numele persoanei, însă putem să menționăm că aceasta prezintă simptome ușoare în acest moment", se arată în comunicatul publicat de CSM.

Sportivii s-au testat joi, pentru a putea participa la turneul de Cupa României la baschet masculin. 

"Activitatea de pregătire a echipei a fost suspendată pentru o perioadă",  a mai transmis CSM, fără a lămuri însă dacă baschetbaliştii intră sau nu în izolare.

Pe de altă parte, joi după-masă, şi Federaţia Română de Baschet a anunţat că suspendă turneele de calificare în Cupa României, care erau programate în perioada 17-22 octombrie, din motive de siguranţă sanitar-epidemiologică. Deocamdată, nu s-au stabilit noi date pentru aceste meciuri.