Cea mai frumoasă sărbătoare a anului e aproape. Iar micuţii de la Vivere nu puteau să petreacă Crăciunul altfel decât cântând. Aşa că au scos un CD cu cântece specifice iernii.

Albumul "Vise şi minuni" a fost lansat vinerea trecută, iar celebrul compozitor Mihai Alexandru şi Bogdan Dima, fost component al trupei Body&Soul, au venit la Oradea special pentru eveniment...

Surpriza de Crăciun

13 valeria.jpgUltimul an a fost unul aglomerat pentru cei 15 membri ai grupului Vivere. Pe lângă numeroasele premii obţinute la festivaluri consacrate precum Cerbul de Aur, copiii, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, s-au perindat pe la mai toate emisiunile "cu greutate". ‘Neaţa cu Răzvan şi Dani, Happy Hour, unde Vivere a cântat alături de Nico, sunt doar două dintre ele. "Am ajuns chiar şi la Un show păcătos, la Dan Capatos, unde, deşi postul a fost amendat de CNA cu 5.000 de euro pentru că ne-a difuzat la o oră târzie, organizatorii ne-au primit foarte bine şi nu au regretat", spune Valeria Mişcuţia (foto), preşedinta Asociaţiei Vivere.

Deşi prinşi în vâltoarea evenimentelor, micii artişti şi-au făcut timp şi pentru alte proiecte. Au trecut 5 ani de când Vivere şi-a lansat primul album, de colinde, iar o revenire în forţă se cerea. "Am zis că e momentul să le facem o surpriză celor care ne iubesc şi care an de an ne tot cereau un nou album", explică Valeria.

Pepiniera de talente

Noul CD a fost lansat vinerea trecută. O parte din piese au fost înregistrate la Bucureşti, în studioul chitaristului şi compozitorului Mihai Alexandru, fostul soţ al interpretei Nicola, iar celelalte la Arad, în studioul lui Cosmin Lupan. "Copiii aceştia sunt foarte buni. Grupul Vivere e cea mai bună „pepinieră" de talente din ţară. Am lucrat foarte bine împreună", spune Alexandru.

Albumul "Vise şi minuni" conţine în total 20 de piese: 19 de iarnă şi un bonus track - cântecul "Un ideal", cu care Vivere a luat anul acesta premiul întâi la Festivalul de la San Remo. Pe album se mai regăsesc cântece ale unor compozitori precum Marius Ţeicu, Aurel Manolache sau Adrian Ordean, dar şi melodii din repertoriul internaţional, precum "O, Holy Night" sau "Have Yourself a Merry Little Christmas". Pe CD se află şi piesa "Ca un fulguşor", cântată împreună cu Alina Sorescu. Un colaj menit să le aducă ascultătorilor sărbători mai fericite...