Continuând tradiţia începută acum 17 ani, BIHOREANUL încheie şi acest an cu un pictorial de sezon. Anul acesta, protagonsită este o multiplă medaliată în competiţii naţionale şi europene la scrimă, deosebit de tânără şi deosebit de frumoasă. Este felul nostru de a ura cititorilor Crăciun fericit şi un An Nou bun şi îmbelşugat!

În ediţia specială de sărbători a BIHOREANULUI, tânăra campioană la scrimă Bianca Benea, acompaniată de un Moş Crăciun foarte natural, provoacă la duel, sub reflectoarele sălii de evenimente Armonia.

Este maestră în mânuirea armelor albe. Şi e frumoasă de pică. La numai 18 ani, a adunat un sac de medalii la concursuri de scrimă din ţară şi din străinătate şi, talentată foc, este considerată speranţa acestui sport pentru următoarele Olimpiade.

Aceasta este Bianca Benea, o orădeancă "înfiptă" şi elegantă în acelaşi timp, care, de curând, a reuşit să le întreacă pe toate senioarele din ţară şi să câştige Cupa României la scrimă.

BIHOREANUL n-a cutezat să o provoace la duel, însă, cum un chip atât de frumos nu trebuie să rămână ascuns în spatele unei măşti, i-a propus să primească, anul acesta, titlul de Crăciuniţă şi să pozeze într-un pictorial de sărbătoare cu un Moş Crăciun orădean, foarte natural.

Bianca a primit bucuroasă noul ei rol şi, alături de BIHOREANUL, vă urează astfel "Sărbători fericite!".

În curând, o galerie foto de senzaţie!