Opera Vox îi aşteaptă pe bihoreni, marți, 17 decembrie, la spectacolul "Crăciun la operă", care se va desfășura începând cu ora 18 la Casa de Cultură a Municipiului Beiuş. Evenimentul va cuprinde recitalurile unor artişti de operă cunoscuţi la nivel naţional şi internaţional, completate de coregrafii de balet şi vals, dar şi un recital de colinde internaţionale.

Potrivit unui comunicat de presă, invitatul special va fi directorul general al Operei Naţionale Bucureşti, Ştefan Ignat, care va interpreta arii celebre, acompaniat de orchestra Opera Vox.

"Tot în cadrul programului va evolua un tenor cu reputaţie internaţională, nume care a apărut pe afişele Teatrului Scala, a Operei din Roma, a Festivalului din Split, Opera din Toronto, Opera din Osaka, Opera din Cairo, Opera din Oslo, Opera din Hamburg, etc. Este vorba despre Constantin Nica, în prezent stabilit în Elveţia", se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori.

De asemenea pe scenă vor mai urca Ştefan Korch, solist la opera din Cluj-Napoca şi Bucureşti, basul Ioan Vrăşmaş, directorul Companiei Opera Vox, soprana orădeancă Florin Hinsu Mariş, dar şi o tânără studentă orădeancă, Dariana Jurjuţ.

Programul va mai cuprinde un spectacol de balet clasic, dar şi părţi din "Spărgătorul de Nuci", oferit de Ansamblul de balet Opera Vox, sub îndrumarea lui Vlad Sebastian.

În pauză, spectatorii vor fi invitaţi la un pahar de vin, iar apoi şi la un recital de colinde internaţionale al Orchestrei de Suflători a Operei Vox.

Spectacolul "Crăciun la Operă" este organizat în colaborare cu Consiliul Local Beiuș. Intrarea este liberă.