Conducându-se după dictonul lui Antoine de Saint Exupery, "Te îmbogăţeşti prin ceea ce dăruieşti", fundaţia Comunia a desfăşurat în perioada 26 noiembrie-31 decembrie campania "Dăruieşte un Crăciun 2010", aflată la a treia ediţie, în cadrul căreia s-au strâns alimente pentru persoane nevoiaşe.

"Scopul acestei campanii a fost acela de a demonstra că Oradea are suflet şi ne putem transforma din beneficiari în donatori, în ciuda tuturor situaţiilor potrivnice din punct de vedere economico-social", se arată într-un comunicat al fundaţiei.

Împreună cu partenerii săi, mai precis cu Primăria Oradea, cu peste 30 de unităţi de învăţământ din Oradea, cu patru centre comerciale şi cu mass-media, fundaţia Comunia a reuşit să dăruiască 3.500 de pachete pentru tot atâtea persoane.

Beneficiarii pachetelor au fost copii cu boli cronice speciale, copii internaţi in diferite secţii ale Spitalului de Copii, copii orfani, copii cu Sindrom Down, familii nevoiaşe al căror venit lunar nu depăşeşte 800 de lei, copii proveniţi din familii nevoiaşe care sunt înscrişi la centre sociale de zi, bătrâni abandonaţi în centre medico-sociale, oameni ai străzii care nu au un adăpost, bolnavi cu boli în faze terminale.