Vino la hypermarketul Remarkt din Episcopia şi profită acum de ofertele noastre valabile în perioada 29 noiembrie - 8 decembrie!

Pentru casa ta avem reduceri de până la 15 % la televizoarele Vortex, LG şi Philips semnalizate la raft, cu preţuri începând de la 579.99 lei, reduceri de până la 23% la o gamă variată de produse electrocasnice mici şi mari şi reduceri de 20% la toată gama de mese de călcat şi uscătoare de rufe.

Pentru maşina ta avem anvelopele de iarnă şi all season Sailun cu reducere de până la 15%, lichid de parbriz, -20°C, 5 litri la preţul de 12.99 lei şi o gamă largă de raclete şi perii cu preţuri începând cu 1.49 lei.

Pentru tine şi toată familia avem reduceri de până la 40% la gamele de încălţăminte 100% piele naturală (ghete, cizme, pantofi) şi îmbrăcăminte pentru sezonul de toamnă / iarnă pentru femei, copii şi bărbaţi. 

În plus, Moş Nicolae, în perioada 3-5 decembrie, îţi aduce super reduceri de 25% la toată gama de jucării, 25% la toată gama de seturi cadou Nivea, 30% la toate cărţile grupului editorial Art, reduceri care se aplică la casele de marcat din preţul de vânzare afişat la raft pentru articolele care nu se află deja în alte promoţii.

Pentru surprize dulci îţi oferim 10% reducere la articolele selecţionate din gama figurinelor de sezon din ciocolată (semnalizate în magazine), cu preţuri de la 0.89 lei.
Bucură-te de super preţuri la banane cu numai 3.99 lei/kg şi portocale la plasa de 1 kg la numai 3.49 lei/kg.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, produsele participante în promoţiile noastre sunt semnalizate special la raft, iar pentru detalii suplimentare va rugăm să contactaţi personalul hypermarketului!

Accesul în Remarkt hypermarket este permis tuturor persoanelor şi se face direct din exterior prin intrarea special amenajată şi semnalizată, cu respectarea normelor sanitare stabilite împotriva răspândirii COVID-19.

(advertorial)