Politicienii au ales să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familii şi au postat pe reţelele de socializare mesaje pentru români şi imagini din vacanţă.

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie alături de cei doi copii ai săi, cu mesajul "Recharghing the batteries/ Reîncărcarea bateriilor".

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a postat pe reţeaua de socializare câteva fotografii din vacanţa sa la munte, alături de următorul mesaj: "Am ajuns la munte. Este multa zăpadă şi sunt mulţi turişti. Nu am fost în Elveţia până acum, dar cred că peisajele carpatine sunt mai frumoase. Cu brazii albi de zăpadă şi crestele albastre, munţii noştri îţi taie răsuflarea. Pârtiile sunt pline de schiori. Dar oare cum să ne bucurăm de toate acestea fără infrastructură? Fără telegondole, telescaune şi teleski-uri? Cineva trebuie să se ocupe să avem şi noi staţiuni montane la standarde moderne! Sau plecăm toţi în Austria, Franţa şi mai nou, Bulgaria!".

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a postat fotografii alături de copii de la un centru de plasament şi de Moş Crăciun.

Şi preşedintele Traian Băsescu a transmis,luni, tuturor românilor un mesaj de Crăciun.

Sursa: Mediafax.ro