Doctorul Doru Crăiuţ (foto), acuzat de conducerea Maternităţii că a "arestat" pentru sine şi pentru favoriţii personali laparoscopul spitalului, închizându-l în cabinetul său şi folosindu-l în exclusivitate chit că nici măcar nu are competenţe în domeniu, este cercetat de Comisia Superioară a Colegiului Medicilor din România, dar Bihorel a aflat că DNA este şi mai interesată de el decât investigatorii Colegiului.

Motivul? Doctorul "Chiuretuţ", cum era numit înainte de '89 pentru că făcea pe bani grei avorturi la domiciliu, a efectuat în ultimii ani numeroase studii clinice pe orădencele internate la Maternitate, adică testa pe ele medicamente încă nelansate pe piaţă, fără să fi încheiat cu spitalul vreun contract legal şi fără ca unitatea să încaseze vreun leuţ din sutele de mii de euro pe care Crăiuţ le băga în buzunarul propriului halat.

12 medic.jpgCe-i de râs în asta? Nimic altceva decât că "sorbonelul", crezând că scapă de anchetă, a intrat de astă-primăvară în lungi concedii medicale şi de odihnă, iar recent, pentru că problema tot nu s-a "rezolvat", a mai cerut un concediu fără salariu de 6 luni.

Bihorel crede că, însă, că nici acesta nu-i va fi suficient, aşa că-şi poate lua concediu fără plată până la pensie. Măcar n-ar mai face rău nimănui...