Urmează cele mai mari reduceri din acest an în magazinele de produse resigilate Reboxed - situate în Oradea (Calea Aradului, nr 4, Cartierul Luceafărul) şi Aleşd (Cartier Şoimul, A1, parter)!

Campania se desfăşoară sub numele Crash Friday, reducerile fiind aplicate doar vineri, 26 noiembrie, între orele 8 şi 20, atât în magazine, cât şi online, în premieră pe www.reboxed.ro.

Crash Friday se află la a doua ediţie, iar ReBoxed vrea să continue evenimentul şi să-l facă unul special pentru clienţii din toată ţara. 

Curioşii vor găsi pe rafturi şi online produse din diferite game, la preţuri mult mai mici decât cele obişnuite. Magazinul online www.reboxed.ro vă propune o selecţie de produse, câteva din fiecare categorie, prezente în număr mult mai mare în magazine. De asemenea, vor fi incluse în promoţie şi produse unicat.

Grăbeşte-te să te înscrii la noutăţi pe site, pentru a primi regulamentul pentru promoţiile online!

Ediţia Crash Friday din acest an aduce şi o premieră în magazinele fizice ReBoxed. Aceasta este dedicată iubitorilor de surprize. Clienţii noştri vor putea achiziţiona un MYSTERY BOX, adică nu vor şti ce este în cutie, dar ReBoxed le garantează că are o valoare dublă faţă de cea plătită!

Staţi cu ochii pe noi, pentru a descoperi reduceri mari! Voi meritaţi, noi vă răsfăţăm!

Vizitează chiar azi: www.reboxed.ro!

Ne mai puteţi găsi pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ReBoxedOradea

Instagram: https://www.instagram.com/reboxed.ro/

Twitter: https://twitter.com/ReBoxed_Romania

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCa2CKWg92ZqPswdgW3G92Lg

(advertorial)