Cântărețul CRBL a ajuns duminică la spital, după ce a provocat un accident rutier. Artistul se afla pe motocicletă când a intrat în depășirea unei coloane de mașini, pe linie continuă, izbindu-se de o mașină.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Hunedoara, citat de presa locală, incidentul s-a produs duminică în jurul orei 13.19. 

„Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg, având direcția de mers Caransebeș spre Hațeg, la intersecția cu strada Dr. Victor Babeș, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de mașini aflate în așteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin, care se deplasa în fața sa și care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, arată comunicatul IPJ.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Observatornews.ro scrie că artistul a suferit mai multe traumatisme, inclusiv fracturi costale și o lovitură la coloană, însă rănile nu sunt grave și nu îi pun în pericol viața.

Artistul este în stare stabilă și nu are nevoie de intervenții chirurgicale.

El a fost internat la Ortopedie, urmând să fie externat în cursul zilei de luni.

O filmare realizată de Știrile Antena3 Deva îl arată pe CRBL pe o targă și le transmite fanilor că este bine.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!