Un tânăr în vârstă de 29 de ani a murit, după ce a fost lovit de un alt tânăr, de 23 de ani. Crima s-ar fi petrecut în weekend, în localitatea bihoreană Mierlău, iar agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, agresorul, pe numele său Adrian Bila, ar fi băut împreună cu victima sa, dar discuțiile dintre ei au degenerat, iar la un moment dat l-ar fi lovit cu pumnii şi cu un corp dur pe partenerul de pahar.

"În urma agresiunii, victima a decedat", a precizat prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Dida Naghiu, care deocamdată nu a putut face publice mai multe detalii despre întâmplare.

Cert este că procurorii l-au prezentat pe agresor la Tribunalul Bihor, care le-a admis cererea de arestare şi a emis un mandat de 30 de zile pe numele lui Bila, pentru omor. Încheierea nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 48 de ore.

UPDATE: 

Potrivit extrasului din referatul de arestare solicitat de BIHOREANUL, crima s-a produs în seara zilei de vineri, 20 noiembrie, în jurul orei 22.

„Inculpatul B.A. în timp ce se afla în locuința sa din com. Hidișelu de Sus, sat Mierlău, jud. Bihor, a agresat-o fizic pe victima P.G.B, aplicându-i mai multe lovituri, în ruma cărora i-a cauzat un traumatism toraco abdominal cu fracturi costale și rupturi de splină, care au culminat cu decesul victimei”, arată documentul.