O crimă șocantă s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02, la o petrecere care se desfășura într-un hotel de lux din județul Dâmbovița, printre participanți numărându-se vedete ca Alex Velea și Antonia, după cum relatează presa centrală. Un bărbat de 41 de ani a fost omorât cu 20 de lovituri de macetă.

Conform Antena3.ro, trei bărbați au fost reținuți și sunt suspectați că l-au atacat pe bărbatul de 41 de ani. Cei trei fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București, și au mai multe dosare penale, arată aceeași sursă. 

Victima ucisă în urma încăierii din noaptea de sâmbătă spre duminică era patronul unei firme de pază. Bărbatul de 41 ani, din Târgoviște, s-ar fi certat cu cei trei agresori fiindcă aceștia ar fi făcut glume pe seama soției sale, arată Digi24. 

A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara hotelului. Un alt bărbat a fost rănit la mână. 

Imediat după atac, cei trei au reușit să fugă cu o mașină și au încercat să se ascundă la o cabană, undeva în vecinătate. Au fost prinși, însă, de polițiști. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Alex Velea a fost martor ocular și se afla chiar în apropierea locului în care a avut loc agresiunea. Artistul i-ar fi cunoscut pe cei trei agresori din București, iar aceștia chiar au publicat mai multe filmulețe de la petrecere în compania cântărețului. 

sursa foto: Antena3.ro

Alex Velea a fost audiat ca martor în anchetă. De asemenea, Digi24.ro arată că și cântăreața Alina Eremia a fost audiată ca martor în același caz. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!