Buna dispoziţie de la malul mării a fost spartă, în acest sfârşit de săptămână, de o întâmplare groaznică. Un bărbat a fost ucis, la Vama Veche, iar suspectul este un adolescent de 17 ani, care a fost identificat de poliţişti, iar magistraţii au decis arestarea sa pentru 30 de zile.

Oribila crimă a fost descoperită sâmbătă dimineaţă, când un bărbat în vârstă de 34 de ani, născut înTecuci, dar cu domiciliul în Siliştea, Buzău, la fost descoperit fără suflare pe plajă, într-un autobuz campat în zonă.

Anchetatorii au stabilit că moartea ar fi survenit după ce acesta a fost lovit cu un corp dur.

Pro TV notează că, în urma audierii martorilor şi stabilirii unui profil al suspecţilor, în cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii constănţeni au identificat, în tren, în Gara Costineşti, un grup de patru persoane (doi băieţi şi două fete), pe care le-au condus la audieri. Una dintre aceste persoane, un tânăr în vârstă de 17 ani aflat din anul 2017 sub control judiciar pentru trafic şi deţinere de droguri, este bănuită drept autorul agresiunii.

De altfel, adevărul.ro scrie că tânărul de 17 ani a fost prezentat în faţa Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pe numele adolescentului, pentru săvârșirea infracţiunii de omor.