Un bărbat care avea membrele legate cu sârmă a fost găsit carbonizat, miercuri dimineaţa, în curtea unei şcoli din sectorul 2 al Capitalei şi este posibil ca acesta să fie victima unor reglări de conturi, au declarat, potrivit agenţiei Mediafax, surse judiciare.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat, miercuri, din curtea Grupului Şcolar Electronică Industrială şi dus la Institutul de Medicină Legală, necropsia urmând să fie făcută joi. Este posibil a fi victima unor reglări de conturi, iar în momentul în care i s-a dat foc avea membrele legate cu sârmă, potrivit aceloraşi surse.

Modul în care bărbatul a fost legat şi faptul că i s-a dat foc relevă o practică mafiotă, însă anchetatorii nu se pot pronunţa încă. Purtătorul de cuvânt al Poliţei Capitalei a declarat că bărbatul a fost găsit carbonizat în curtea Grupului Şcolar Electronica, autorităţile fiind sesizate, în jurul orelor 3.00-4.00, de locatari ai blocului din apropierea şcolii care spuneau că au auzit o bubuitură. Locatarii, împreună cu paznicul şcolii, au stins corpul incendiat.

Un martor audiat de procurori a spus că bărbatul găsit, miercuri, în curtea Grupului Şcolar Electronică Industrială a fost împuşcat în cap şi apoi incendiat, fiind lăsat în tufişurile din spatele şcolii. Acelaşi martor contrazice sursele presei centrale şi spune că victima nu era legată cu sârmă.