O fată de 14 ani a murit, sâmbătă, după ce a fost înjunghiată de 25 de ori, în plină stradă. S-a întâmplat într-o comună din Botoșani, iar principalul suspect este un tânăr de 20 de ani, scrie news.ro.

Polițiștii au fost anunțați prin apel la 112 că fata a fost atacată pe un pod din comuna Trușești. Când au ajuns acolo, trupul tinerei zăcea într-o baltă de sânge.

Medicii ajunși și ei la locul crimei nu au mai putut să o salveze. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Victima prezenta multiple plăgi înjunghiate, atât profunde, cât şi superficiale. Prezenta plăgi la nivelul mandibulei, la nivelul gâtului, umărului drept, pumnului şi în zona abdomenului. Era în şoc hemoragic. Din păcate s-a constatat decesul, de către colegii de la Ambulanţă”, a precizat Andrei Gavril, asistent în cadrul UPU SMURD, citat de hotnews.ro.

Polițiștii l-au prins pe agresor, deși acesta a fugit de la locul crimei. „Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, în zona gării din localitatea Truşeşti”, a transmis IPJ Botoşani.

Cel bănuit că a omorât-o a fost dus la Poliție pentru audieri, fiind cercetat pentru omor.

Atât victima, cât și autorul crimei provin dintr-un centru al Direcției pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!