Crimă oribilă în Franţa. O orădeancă în vârstă de 36 de ani a fost omorâtă de soţul ei, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Rădăuţi, vineri, în locuinţa familiei situată într-o suburbie a Parisului, potrivit portalului stirileprotv.ro.

Tunde Keri, pe numele ei de fată, era însărcinată în luna a şaptea. Bărbatul, Sebastian Bălan, nu a omorât-o doar pe ea, ci şi pe cei doi băieţi ai familiei, Rafael, în vârstă de 18 luni, şi Antoine, de 5 ani. Potrivit procurorilor, cei trei au fost înjunghiaţi.

Jurnaliştii de la Pro TV mai notează că Sebastian Bălan lucra pe un şantier împreună cu cumnatul său iar vineri nu s-a prezentat la serviciu. Acesta din urmă s-a întors vineri seara de la muncă şi a găsit luminile stinse şi uşa încuiată, aşadar s-a strecurat pe geam şi a găsit cadavrele celor trei. Criminalul fugise şi nu a fost prins încă de anchetatori.

Sebastian şi Tunde erau căsătoriţi de 15 ani şi s-au stabilit în urmă cu mai bine de doi ani Houghton-Marne, lângă Paris. La Oradea, rudele femeii au primit cu groază teribila veste a triplei crime. Părinţii ei o aşteptau pe Tunde să vină în vizită în ţară cu întreaga familie, cum făceau în fiecare an, mai notează stirileprotv.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, rudele de la Oradea s-au dus la Paris pentru a-i aduce acasă pe cei dragi în sicrie. Vecinii din Franţa ai familiei sunt şi ei stupefiaţi de teribila crimă, deoarece îi ştiau pe cei doi ca fiind fericiţi.