Un agent al Poliţiei Transporturi Feroviare, Sorin Vezeteu, a fost înjunghiat mortal, joi seară, în gara Burdujeni din municipiul Suceava. El a fost atacat din spate de un bărbat, care a fost reţinut la scurt timp după aceea, scrie digi24.ro.

Deocamdată, nu se ştie dacă agresorul şi victima sa se cunoşteau ori care au fost motivele atacatorului. Totodată, nu sunt clare împrejurările în care agentul a fost omorât: şeful IPJ Suceava spune că poliţistul avea un coleg de patrulă, şeful Poliţiei TF susţine că acesta era singur pe peron.

Monitorul de Suceava susţine însă că atacatorul, un tânăr de 23 de ani, ar fi un fost puşcăriaş care a strigat, când a fost reţinut, că urăşte poliţiştii.

„Lovit cu cuțitul în zona gâtului, a căzut jos, nu a apucat să reacționeze, după care i s-au aplicat mai multe lovituri de cuțit, până (atacatorul – n.r.) a fost mobilizat de cetățenii de pe peron și de un alt coleg care era în patrulă. Din ce se pare, a fost luat prin surprindere, nu a avut loc niciun schimb de cuvinte. Nimic, pur și simplu a fost atacat din spate”, a povestit comisarul-șef Dorel Aicoboae, șeful IPJ Suceava.

Poliţistul care şi-a pierdut viaţa avea 38 de ani şi era tatăl a doi copii.