Poveste şocantă, în Capitală, unde un tânăr în vârstă de 24 de ani, de origine arabă, care consumase substanţe interzise, şi-a ucis iubita, iar apoi şi vecinul, sâmbătă seară, după o ceartă în cuplu.

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, crimele au avut în jurul orei 19, în Sectorul 3 al Capitalei. Tânărul de 24 de ani a devenit extrem de violent, iar după ce şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, i-a ucis acesteia şi pisica.

A plecat, apoi, din apartament, iar pe scara blocului a întâlnit un vecin, în vârstă de 64 de ani, căruia i-ar fi cerut o ţigară. Potrivit unor martori, suspectul s-a enervat că nu a primit ţigăra şi l-a ucis şi pe vecin.

Un alt vecin din bloc a găsit cadavrul bărbatului de 64 de ani şi l-a ţinut de vorbă pe tânărul criminal până la sosirea poliţiştilor, care l-au dus la Secţia 23 pentru interogare.

Poliţiştii au constatat însă că bărbatul avea un comportament ciudat, astfel că a fost dus pentru analize la Spitalul de Urgenţă Floreasca, apoi la Spitalul Alexandru Obregia, pentru mai multe investigaţii.