Alertă în mai multe judeţe, după o crimă oribilă comisă vineri seară în judeţul Călăraşi. Doi tineri sunt căutaţi de poliţişti, pentru că l-au ucis cu sânge rece pe şoferul care i-a luat la autostop şi au înjunghiat-o pe soţia acestuia.

Potrivit Poliţiei Române, şoferul îi luase pe cei doi tineri necunoscuţi din comuna Dragalina, iar la destinaţie, în comuna Perişorul, aceştia l-au tăiat în zona gâtului, provocându-i decesul, şi au înjunghiat-o pe soţia acestuia, pasageră în autoturism.

Femeia în vârstă de 55 de ani era în stare stabilă şi a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Călăraşi. De altfel, ea a fost cea care a sunat la 112.

Bărbatul, de 58 de ani, era în stop cardio-respirator, iar pentru el nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Soţia bărbatului căruia cei doi agresori i-au tăiat gâtul are o rană extrem de gravă la omoplat, dar este conştientă. Femeia a fost audiată, însă nu poate da foarte multe detalii cu privire la atacul de vineri seară. Potrivit libertatea.ro, ea a reuşit să le zică anchetatorilor că au fost atacaţi din spate şi este în stare de şoc.

Cei doi agresori sunt căutaţi de poliţişti, în mai multe judeţe fiind instituite filtre pentru prinderea lor.