Ciprian Bodea, criminalistul Poliţiei Bihor cercetat acum de procurori pentru compromiterea intereselor justiţiei, după ce pe internet au apărut poze explicite cu tânăra Dalia Duca împuşcată, şi-a dat demisia.

Pe contul său personal de Facebook, bărbatul şi-a anunţat prietenii, vineri, că de acum se dedică exclusiv fotografiei şi videografiei, el şi soţia sa având o firmă de profil.

Bodea a confirmat BIHOREANULUI că a demisionat din Poliţie, nedorind să facă însă şi alte precizări.

Aşa cum a arătat şi BIHOREANUL, Ciprian Bodea este anchetat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel pentru că ar fi distribuit poze cu orădeanca omorâtă de interlopul Adrian Hladii, realizate pe 15 martie, la locul descoperirii cadavrului.

Imaginile au fost făcute de Bodea cu propriul telefon, de pe care le-a şi expediat, prin mesagerie, către câţiva amici care, uimiţi de dramatismul întâmplării, îi cereau insistent detalii. Aceştia le-au făcut apoi publice pe Facebook, în ciuda rugăminţilor poliţistului de a le ţine doar pentru ei.

Atât anchetatorilor, cât şi redactorilor BIHOREANULUI, Bodea le-a spus că îşi recunoaşte vina şi îşi aşteaptă pedeapsa. Totodată, el i-a căutat personal pe părinţii Daliei şi le-a cerut iertare, iar tatăl fetei, fost poliţist, a şi contactat conducerea IPJ Bihor, cerând clemenţă pentru criminalist.