Fosta prezentatoare TV Crina Abrudan a fost eliminată miercuri seară din show-ul Survivor România, după ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor dintre cei patru concurenți din echipa Faimoșilor aflați în pericol. 

„În această seară, concurentul care a întrunit numărul cel mai mic de voturi din cei patru este Crina Abrudan. Crina, pentru tine Survivor România se încheie în această seară”, i-a spus Dan Pavel, prezentatorul show-ului, alintat de concurenți cu apelativul „domnu’ Dan”. 

Tensiunile majore din echipa Faimoșilor s-au văzut și la consiliul de eliminare, în special între Crina Abrudan și dansatoarea și coregrafa Bianca Patrichi, prima spunându-i că pentru ea coechipiera ei este „o dezamăgire”, iar cea de-a doua reacționând dur și spunându-i să nu se poarte cu ea „ca cu un jeg”.

De altfel, singura pe care orădeanca nu a pupat-o sau îmbrățișat-o la plecare a fost Bianca Patrichi, căreia i-a spus: „Pentru mine, ești o dezamăgire”. Cele două au început apoi să se certe. Crina Abrudan a mângâiat-o pe păr pe coechipiera ei, dar gestul n-a fost văzut bine de aceasta. „Nu mă mângâia, te rog frumos, pe cap așa pentru că nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca cu un jeg...”, a spus Bianca Patrichi. 

Crina i-a spus că bârfește foarte mult și de aceea a dezamăgit-o, iar Bianca i-a reproșat că „ai ținut să arunci cu mocirlă” și că „asta arată multe despre tine”.

Discuțiile în contradicoriu au mai continuat între cele două, dar până la urmă, Crina Abrudan și-a luat rămas bun și și-a stins torța, ritalul pe care-l fac toți concurenții eliminați.

Vezi momentul eliminării și cearta dintre cele două concurente!

După ce a aflat verdictul care o trimitea acasă, Crina Abrudan a mai spus: „Domnul Dan, nu am niciun regret, nici că am venit, nici că plec. Am venit aici strict pentru mine. Nu am venit nici pentru mama, nici pentru soțul meu, nici pentru altcineva, nu am venit să demonstrez ceva, cuiva, pentru că lucrurile demonstrative în viață nu prea ies. Am venit pentru mine pentru că urmăream formatul de mult și îmi doream să ajung aici”.

Tot ea a adăugat că „universul știe” dacă este bine că ea părăsește emisiunea în acest stadiu. „Nu știu dacă este devreme că plec, dacă mai trebuia să stau sau nu mai trebuia să stau, asta doar universul știe. Și sunt convinsă că a decis ceea ce este pentru mine. Dacă ies în acest moment de aici, înseamnă că atât mi-a fost mie benefic și util să stau în această competiție”. 

Fosta prezentatoare TV a spus că în ultimele zile a simțit atmosfera negativă din echipa ei. „Am fost retrasă în aceste ultime două zile pentru că tensiunea a fost foarte mare în această echipă și am simțit că oamenii nu-și mai spun lucruri, ci-și reproșează lucruri și-și aruncă vorbe...”, a adăugat orădeanca. 

Crina Abrudan a fost eliminată din emisiunea difuzată de PRO TV, al cărei mare premiu este de 100.000 de euro, la doar circa o lună de când s-a alăturat acestui sezon al reality show-ului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!