Tabloidul Cancan scrie în ediţia online de joi că orădeanca Crina Abrudan, una dintre veteranele ştirilor sportive TV, va fi scoasă de la pupitrul ştirilor sportive ale Antenei 1, pentru a încerca o schimbare spectaculoasă.

Potrivit sursei, Abrudan este considerată "prea moale" de şefii ei. Aşadar, pentru a-i da un suflu nou buletinului de ştiri sportive, Camelia Voiculescu şi Cristi Creţu, directorul departamentului sport din trustul Intact, se pregătesc să o aducă pe ecranele Antenei pe Geanina Varga, prezentatoare de ştiri la Prima TV.

Paparazii Cancan au prins-o pe ştirista de la Prima în timp ce intra în clădirea televiziunii pentru a-şi negocia transferul. Potrivit tabloidului, surse din interiorul postului susţin că mutarea era planificată de mai multă vreme. Totuşi, orădeanca nu va fi dată afară, ci mutată într-un post "călduţ", însă se pare că departe de "sticlă".

Înlocuitoarea Crinei Abrudan are o viaţă spectaculoasă. Deşi căsătorită cu Irinel Varga, cu care are şi un copil, Geanina a avut în 2007 o aventură cu afaceristul Oliver Arghirescu. Soţul ştiristei a aflat şi l-ar fi ameninţat pe Arghirescu, iar acesta şi-a angajat câţiva oameni care să-l păzească non-stop. Geanina a decis apoi să divorţeze pentru a putea deveni iubita oficială a lui Arghirescu.

Lovitura pe care Crina Abrudan ar urma să o primească de la şefii Antenei s-ar putea totuşi să-i aducă beneficii în viaţa personală. Tabloidul Cancan scrie că blonda s-a plâns de multe ori că din cauza programului încărcat nu are timp să se mărite cu fotbalistul Gabi Popescu.

Crina Abrudan şi-a început cariera în media la Radio Transilvania, devenind apoi redactor la Antena 1 Oradea.