Fosta prezentatatoare TV Crina Abrudan s-a căsătorit civil, joi, cu ex jucătorul de fotbal Gabi Popescu. Cununia a fost oficiată chiar de fosta ei colegă, acum primăriţa capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, iar naşi sunt antrenorul Cosmin Olăroiu şi soţia acestuia, Luminiţa. Căsătoria religioasă va avea loc zilele următoare.

Potrivit Cancan.ro, căsătoria civilă a avut loc la Primăria Sectorului 3, iar orădeanca radia de fericire, când a ieşit de la starea civilă şi a dezvăluit cât timp i-a luat pentru a alege rochia, pantofii şi celelalte accesorii. Vedeta a precizat că nu este însărcinată, dar că îşi doreşte copii.

"Mi-a luat mult să aleg rochia. Mi-a luat cam două luni să mă decid asupra ţinutei. Toată lumea ne-a ajutat cu pregătirea nunţii, în special naşii. Vom merge la o masă în familie, iar petrecerea va fi sâmbătă. În mare suntem gata. Dar, încă, am senzaţia că mai sunt lucruri de făcut. Mi-am schimbat numele, am patru acum. Numele meu întreg acum este Ioana Crina Abrudan Popescu. Ne-a cununat Gabriela Firea, o cunosc din anul 2000. Îmi doresc copii. Momentan nu sunt însărcinată. Prefer să plec în luna de miere în iarnă pentru că eu nu suport frigul. Mai bine plecăm atunci. Gabi şi-a cumpărat costumul luni. Rochia de mireasă mi-am cumpărat-o miercuri dimineaţă. Este cea mai fericită zi din viaţa mea", a spus Crina Abrudan.

Cancan mai aminteşte că orădeanca şi fostul fotbalist sunt împreună din 2008, însă relaţia lor a trecut multe obstacole, s-au certat, s-au despărţit şi s-au împăcat de multe ori. În 2013, Crina şi Gabi au anunţat că s-au despărţit, după o relaţie de cinci ani. Cauza a fost, aşa cum se întâmplă adesea, o domnişoară mult mai tânără decât Crina, cu care fostul fotbalist a început o relaţie, însă totul nu a fost decât un foc de paie, iar fostul fotbalist s-a întors repede la femeia lângă care îşi doreşte să îmbătrânească.