Dosarul lui Cristian Tabara, cercetat pentru că ar fi violat-o pe fiica minoră, pe atunci în vârstă de 12 ani, a fostei sale iubite, va fi redeschis pentru că procurorii nu au administrat suficiente probe în anchetă, scrie tabloidul Cancan în ediţia online. 

Şi asta pentru că declaratiile lui Tabără au fost contradictorii. În motivarea judecătorilor care au decis reluarea cercetărilor se arată că avocata fetei a dezvăluit că orădeanul a dat iniţial o declaraţie "prin care a recunoscut că s-a întâmplat ceva, însă după aceea nu a mai recunoscut nici relaţia cu Alina şi nici cele întâmplate".

Judecătorii Tribunalului Bucuresti au constatat că ancheta este incompletă şi au cerut ca Tabără să răspundă din nou întrebărilor anchetatorilor, întrucat audierea acestuia de acum un an a fost deficitară. De asemenea, s-a mai cerut ca Tabără să fie testat cu detectorul de minciuni, să participe la o confruntare cu fata, dar şi să fie evaluat psihologic.

"Poate sa spună oricine, orice, trăim într-o societate strâmbă", a declarat Cristi Tabără, pentru tabloid. Avocata Ingrid Alexandrescu a invocat şi documentele medicale care atestă că vedeta TV suferă de sindromul Cushing, care "confirmă eventualele tulburări psihologice de natură sexuală, induse de această boală, ce pot conduce o persoană la realizarea unor asemenea fapte".

În replică, apărătoarea lui Tabără a negat afecţiunea clientului său, spunând că aceasta a fost "o găselniţă a unităţii în care îşi desfăşura stagiul militar pentru ca acesta să fie îndepărtat din serviciul militar, ca urmare a unui incident care nu a convenit superiorilor".