Deşi are doar 13 ani, tânărul atlet orădean Cristian Mehes, legitimat la Clubul Sportiv Crişul continuă să obţină rezultate bune, chiar şi pe plan internaţional.

În perioada 21-22 septembrie, sportivul pregătit de părinţii lui Livia şi Albert Mehes, a participat în oraşul maghiar Nyiregyháza la un concurs internaţional de aruncări, care a reunit la start peste 200 de atleţi aruncători.

Deşi printre participanţi s-au aflat şi zece atleţi de la renumita academie de aruncări Németh Pál din Budapesta, atletul orădean Cristian Méhes, care a fost singurul reprezentant al municipiului Oradea la aceste întreceri, a reuşit în concursul categoriei sale de vârstă, de copii, să se situeze pe primul loc la toate probele la care a concurat.

Astfel, el s-a situat pe locul I atât în proba de aruncare a ciocanului, cu rezultatul de 54,02 metri, cât şi la aruncarea discului, cu 30,62 metri, dar şi la aruncarea greutăţii, cu un rezultat de 13,56 metri.

De precizat că toate cele trei rezultate din concursul de la Budapesta reprezintă noi recorduri personale pentru mezinul familiei Mehes.