Cel mai nou consilier local al Oradiei este Marcel Dragoş, de profesie topograf, care a fost validat, vineri, în şedinţa ordinară a Consiliului Local cu unanimitate de voturi.

Candidat pe poziţia a 9-a pe listele PDL la alegerile locale din 2012, Marcel Dragoş îl înlocuieşte pe arhitectul Cristian Puşcaş care, la sfârşitul lunii ianuarie, şi-a dat demisia din Consiliul Local şi din Partidul Naţional Liberal spunând că nu a reuşit să se integreze în această echipă în urma fuziunii celor două formaţiuni liberale.

După ce a fost validat, vizibil emoţionat, Marcel Dragoş a jurat să respecte Constituţia şi legile ţării şi să "fac cu bună-credinţă tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea" pentru binele locuitorilor din Oradea.

De profesie topograf, Marcel Dragoş este şeful Serviciului Cadastru în cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bihor. În anii 2000, el a fost şeful biroului topograf din Primăria Oradea, iar ulterior director adjunct al Administraţiei Imobiliare Oradea, funcţie din care şi-a dat demisia fără explicaţii în ianuarie 2009.