Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, este acuzat că a plătit-o pe Karima El Mahroug, acum în vârstă de 18 ani în schimbul serviciilor sexuale, în timp ce marocanca era minoră, potrivit thesun.co.uk.

Tânăra a declarat în faţa procurorilor care anchetează dosarul "Rubygate", în care este cercetat premierul italian Silvio Berlusconi, că a întreţinut relaţii sexuale şi cu Cristiano Ronaldo, jucătorul echipei spaniole Real Madrid.

Marocanca a spus că l-a cunoscut pe Ronaldo într-un club de noapte din Milano, în ianuarie 2010. Apoi, cei doi au mers la un hotel, iar dimineaţa portughezul plecase şi îi lăsase 4.000 de euro. Karima a adăugat că a fost atât de supărată, încât a turnat şampanie pe Ronaldo când l-a revăzut într-un alt club de noapte.

Totuşi, Ronaldo a negat afirmaţiile tinerei: "Nu am întâlnit-o niciodată pe această femeie. În perioada despre care vorbeşte ea, eu eram la Madrid, la antrenamente. Încă o dată sunt victima minciunilor de presă".

În Italia, vârsta la care se poate face sex având consimţământul partenerului este 14 ani, însă plata serviciilor sexuale este ilegală până la 18 ani.