Pentru al doilea an la rând, Cristiano Ronaldo a fost numit cel mai bun fotbalist al lumii la gala FIFA The Best, care acordă trofeul pe baza voturilor acordate de selecţioneri, căpitani ai echipelor naţionale, ziariştilor şi publicului. Finalişti au mai fost Lionel Messi şi Neymar. 

"Vreau să le mulţumesc colegilor şi echipei mele, Real Madrid pentru suportul acordat tot anul. Vă mulţumesc tuturor. A fost un an extraordinar. Niciodată nu m-am gândit că voi câştiga atâtea trofee în carieră. Vreau să remarc şi munca familiei mele, care este aici, a fraţilor mei, prietenilor, fiului meu, mamei mele, care este acasă acum. De asemenea, copiilor mei de acasă (n.r. gemenii Eva şi Mateo)", a spus Cristiano Ronaldo în timpul galei, citat de Digi Sport.

"E un moment unic în cariera mea şi sunt fericit. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. De asemenea, îi felicit pe Leo (n.r. Messi) şi pe Neymar pentru că au fost aici în această seară (n.r. în finala pentru trofeu). Le mulţumec pentru sprijin fanilor, antrenorului, colegilor, şi preşedintelui pentru sprijinul oferit în fiecare zi. Suntem în Anglia pentru prima dată şi câştig trofeul The Best pentru a doua oară consecutiv. E o onoare să fiu aici, înconjurat de atâtea staruri", a adăugat golgheterul Realului şi al naţionalei Portugaliei.

Real Madrid a oferit şi antrenorul anului, Zinedine Zidane.