Etapa de la Oradea a durat mai bine de 5 ore, în acest timp peste 100 de iubitori de sport asistând la duelurile de la fileu. Majoritatea celor prezenţi au fost practicanţi de labtenis (aşa cum acest sport este cunoscut in urbea de pe Crişul Repede), semn ca fotbal-tenisul este un sport popular in Oradea.

Echipa CS Crişul pregătită de Gheorghe Grădinaru a fost foarte aproape de a da peste cap calculele hârtiei, pierzând greu în faţa clujenilor de la Victory (conduşi de campionul mondial Florin Purice) principalii favoriţi la titlu.

La simplu, Ioan Creţ a condus în faţa primului campion mondial al României, Purice cu 7-3, dar s-a văzut învins la limită în ambele seturi. Clujenii au câştigat cu 2-0 la dublu şi la triplu, însă nu fără emoţii, ocupând fotoliul de lider după primul turneu cu punctaj maxim (18).

Orădenii s-au impus, în schimb, în faţa celorlalte două adversare, Nord-Vest Cluj-Napoca şi CSU Ploieşti, la acelaşi scor, 2-0, şi sunt pe locul II cu 15 puncte, fiind urmaţi de Nord-Vest Cluj-Napoca cu 11 şi CSU Ploieşti cu 10 puncte.

Etapa finală va avea loc la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca pe 16 noiembrie.

La turneul de la Oradea, CS Crişul a evoluat în următoarea componenţă: Ioan Creţ, Gabriel Antal, dar şi doi jucători din Ungaria, Hegedűs Norbert şi Gulácsi Róbert, care au adus un plus de eficacitate echipei. Nu trebuie uitaţi nici Paul Creţ, Ionuţ Oprea, ori Andrei Boiţ, care pe parcursul acestui sezon au contribuit şi ei la ascensiunea formaţiei de pe Crişul Repede.

Secţia de fotbal-tenis a CS Crişul a avut parte de un progres evident în acest an, devenind dintr-o echipă de pluton una cu pretenţii la podium în cadrul Campionatului Naţional.

Jucătorii pregătiţi de antrenorul Gheorghe Grădinaru şi-a dorit mult să furnizeze surpriza, dar au fost "trădaţi" de lipsa de experienţă, pierzând confruntările decisive cu principala favorită la titlu. Orădenii au însă viitorul în faţă, fiind echipa cu cea mai scăzută medie de vârstă din campionat.

De remarcat faptul că la etapă au fost prezenţi şi reprezentanţii campioanei en titre, Tengo Salonta, care în acest an au ratat prezenţa în careul de aşi, parcurgând o etapă a schimbului de generaţii.