Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca a găzduit al doilea turneu play-off al Campionatului Naţional de fotbal-tenis, la finele căruia echipa CS Crişul Oradea a obţinut o performanţă notabilă, devenind vicecampioană naţională.

Echipa pregătită de Gheorghe Grădinaru a avut un parcurs excelent pe durata întregului campionat, terminând sezonul regulat pe locul secund, şi menţinându-şi apoi această clasare şi după cele două turnee ale play-off-ului.

Mai mult, Crişul a avut şansa de a lupta pentru titlu, însă, experienţa superioară a clujenilor de la Victory (vicecampionii ediţiei trecute) a înclinat balanţa în favoarea formaţiei clujene.

Medaliile de bronz au ajuns tot la Cluj, fiind obţinute de componenţii echipei Nord-Vest, CSU Ploieşti încheind întrecerea pe locul patru.

Prin performanţa obţinută de orădeni, Bihorul a rămas în elita fotbal-tenisului naţional, asta după ce deţinătoarea titlului, Tengo Salonta, a sacrificat rezultatele din sezonul actual, pentru a creşte juniorii din propria pepinieră.

"A fost un sezon dificil, în care ne-am confruntat cu numeroase probleme, dar întotdeauna am găsit oameni pasionaţi de sport şi de fotbal-tenis care ne-au ajutat să facem următorul pas înainte. Le mulţumesc tuturor celor care, într-un fel sau altul, au contribuit, prin sprijinul lor, material sau moral, la obţinerea acestui titlu de vicecampioană naţională", a subliniat Gheorghe Grădinaru, antrenorul echipei CS Crişul.

Formaţia orădeană a cucerit medaliile de argint în formula: Gabriel Antal, Ioan Creţ, Hegedűs Norbert şi Gulácsi Róbert (ambii din Ungaria), însă, pe parcursul anului au mai contribuit la succes şi Paul Creţ, Ionuţ Oprea şi Andrei Boiţ.