Parcursul echipei de liga a V-a CS Oşorhei II, în Cupa României s-a oprit în semifinalele fazei judeţene, fiind eliminată de una dintre fruntaşele Ligii a IV-a, Crişul Sântandrei, scor 0-3.

Golurile echipei din Sântandrei au fost marcate de doi foşti jucători ai celor din Oşorhei: Ovidiu Morna, care a reuşit o dublă, şi Olariu.

În meciul disputat pe terenul din Oşorhei prima ocazie a aparţinut gazdelor, Flavius Popa executând cu efect, dar pe lângă poartă, o lovitură liberă. Oaspeţii au ripostat imediat şi au deschis scorul în minutul 7, când cursa lui Crişan, pe partea stângă, l-a lăsat singur la opt metri de poartă pe Morna, iar acesta a marcat pe lângă Hava.

O fază complicată s-a petrecut în minutul 40, când gazdele au solicitat penalti după un contact între Ganea şi portarul Vesa, pentru ca prima repriză să se încheie cu un şut al lui Morna, din întoarcere şi din voleu, în bara transversală.

Momentul psihologic al partidei s-a consumat în minutul 50 când Flavius Popa a centrat perfect pentru Ganea, care, de la cinci metri, a trimis cu capul în bara din dreapta lui Vesa, iar în minutul 63 Vesa a deviat peste transversală şutul lui Trofin.

La numai un minut distanţă, echipa lui Ciprian Dianu a făcut 0-2, Morna reuşind să înscrie de la trei, patru metri după o acţiune ofensivă semnată de Olariu. Golul doi a rupt echilibru în favoarea echipei mai experimentate iar Olariu a închis tabela la 0-3 după o cursă încheiată cu un şut pe colţul scurt.

Partida s-a încheiat cu o altă uriaşă ratare a lui Ganea care a trimis cu capul în bara din stânga lui Vesa.

În finala judeţeană a competiţiei, programată la data de 11 iunie, Crişul Sântandrei va juca în compania câştigătoarei Ligii a IV-a Bihor, CSC Sânmartin care a dispus în cealaltă semifinală, de Zorile Bunteşti cu scorul de 5-3.


CS Oşorhei II - Crişul Sântandrei 0-3 (0-1)

Au marcat: Morna 7, 64, Olariu 77

CS Oşorhei II: Hava - Teşan, Boneta, Junc, Fl. Popa - Mladonezcky, Cheţan, Lerenţiu (80 Paşcalău), Trofin, Ban - Ganea. Antrenor: C. Suciu.

Crişul Sântandrei: Vesa - R. Matei, Kovesdi, Şumălan, Gavrilaş (80 Filimon) - Olariu (83 Milian), Novak, Copil, Crişan (65 Crişan) - Lobonţ, Morna (73 Chebeleu). Antrenor: C. Dianu.

Arbitri: Laurenţiu Danşa - Alex Corb, Florin Toia. Observator: Valer Vancea