În timp ce lucrările la parcarea supraetajată de pe strada Braşovului se apropie de final, Crişul Shopping Center anunţă noi servicii şi un nou magazin pentru clienţii săi.

SMART-CLEAN

Un nou punct de colectare al spălătoriei profesionale SMART-CLEAN este acum la dispoziţia dumneavoastră în centrul oraşului, la subsolul Crişul Shopping Center. Serviciile de curăţare, spălare şi călcare profesională oferite sunt de o calitate ireproşabilă. Smart-Clean utilizează cele mai inovative tehnologii şi cele mai sigure soluţii, astfel încât hainele dumneavoastră să redevină curate şi igienizate.

Rochii, sacouri, cămăşi, geci, paltoane…Orice fel de textile pot fi lăsate cu încredere pe mâna specialiştilor Smart-Clean. Obiectele vestimentare vă vor fi returnate "ca noi" pentru ca ţinuta dvs. să fie cu adevărat impecabilă. Mai mult, dacă aveţi nevoie de mici retuşuri, punctul de colectare de la subsolul centrului comercial dispune şi de un mic atelier de croitorie.

De asemenea, spălătoria oferă şi serviciul de curăţare a covoarelor şi mochetelor, cu posibilitatea ridicării/livrării acestora de la domiciliul clientului (nr. de telefon – 0799 520 520).

THYA FASHION MEN

Un nou magazin Thya Fashion, de această dată destinat exclusiv domnilor, vă aşteaptă la etajul 1 al Crişul Shopping Center - costume, sacouri, cămăşi şi accesorii deosebite, perfecte atât pentru garderoba de ocazie cât şi pentru cea de zi cu zi.

STREET COFFEE ROASTERS

Clienţii centrului comercial se vor putea bucura în curând de gustul indeit al unei cafele deosebite marca Street Coffee Roasters. Un nou coffee-shop cu servire to-go va fi disponibil la parter, lângă intrarea principală.

PARCAREA

Problema locurilor de parcare din zona vă fi soluţionată la finalul lunii septembrie, odată cu inaugurarea noii parcări supraetajate de pe strada Braşovului. Aceasta va fi conectată cu etajul 1 al centrului comercial printr-o pasarelă supraterană.

Cu ajutorul acesteia, pe lângă accesul facil în locaţie, clienţii magazinului Carrefour Market vor putea ajunge cu coşurile de cumpărături direct la maşini.

Cu siguranţă modernizările centrului comercial nu se vor opri aici, Crişul Shopping Center promiţând să vină mereu în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi.

(advertorial)