Începând de luni, 18 mai, Crişul Shopping Center şi-a redeschis porţile pentru clienţii săi. Centrul comercial are un nou program de funcţionare, valabil temporar, şi anume de luni până sâmbătă, de la 10:00 la 19:00.

Veşti bune pentru orădeni! Având o suprafaţă de până în 15.000 mp., centrul comercial din inima oraşului şi-a reluat activitatea şi vă aşteaptă la cumpărături. Vizitatorii Crişul Shopping Center se vor putea bucura din nou de magazinele preferate, de servicii şi de restaurante, acestea din urmă servind momentan numai în regim pick-up.

Subsolul, parterul, etajele 1 şi 2 şi-au reluat în întregime activitatea, centrul fitness & SPA FIT4U de la etajul 3 urmând să se alăture în momentul în care acest lucru va fi permis.

Măsuri de protecţie

Bineînţeles, redeschiderea centrului comercial are loc cu măsuri speciale pentru protecţia angajaţilor şi clienţilor acestuia. Întreaga locaţie este dezinfectată riguros de două ori pe zi, iar operatorii economici vor asigura fiecare în parte dezinfectarea suprafeţelor expuse şi evitarea aglomerării de persoane, în special în zonele caselor de marcat/ghişeelor.

Accesul în incinta Crişul Shopping Center nu este permis persoanelor care nu poarta mască. De asemenea, la punctele de control-acces în incinte se va realiza triajul epidemiologic, constând în controlul temperaturii personalului propriu şi al vizitatorilor. Accesul nu va fi permis persoanelor a căror temperatură corporală, măsurată la intrarea în incintă, depăşeşte 37,3 °C.

Reprezentanţii centrului comercial îi roagă pe clienţi să folosească atât la intrarea cât şi la ieșirea din incintă dezinfectatul pentru mâini care le este pus la dispoziţie la fiecare nivel, în dozatoare speciale. De asemenea, este recomandată păstrarea distanţei de cel puţin 1.5 m între clienţi.


                                  
În curând…

Avem şi alte veşti îmbucurătoare: lucrările la parcarea supraetajată de pe strada Braşovului au continuat cu conştiinciozitate pe toată perioada stării de urgenţă, iar pasarela supraterană ce conectează parcarea cu centrul comercial a fost montată. 

În curând, odată cu finalizarea acestui proiect, locurile de parcare nu vor mai reprezenta o problemă  pentru vizitatorii centrului comercial.

(advertorial)