Bucură-te de fotbalul internaţional cu cele mai mari cote din lume! Iată care sunt cele mai importante dueluri de astăzi cu cele mai atractive cote de la Mozzart Bet!

Croaţia – Slovenia (ora 21:45) cota 1.75

Vicecampioana Mondială din 2018, Croaţia, are duel pe teren propriu contra Sloveniei în această seară de la 21:45, în vederea rundei şase din grupa H de calificare la Campionatul Mondial de la anul, din Qatar.

Înaintea duelului, Croaţia ocupă poziţia 2 în clasament la egalitate de puncte cu liderul grupei Rusia, iar Slovenia se află pe locul 3, la doar trei puncte distanţă în spatele primelor două clasate.

Partida tur a fost câştigată de sloveni (aceasta fiind şi singura victorie din istorie în faţa croaţilor), iar o nouă potenţială victorie în faţa Croaţiei le-ar da avantaj direct în vederea calificării la Mondial.

Danemarca – Israel (ora 21:45) cota 1.38

Semifinalista Europeanului din această vară, Danemarca, primeşte vizita selecţionatei Israelului pe teren propriu în această seară de la 21:45 în runda şase a grupei F de calificare la Mondial.

Echipa daneză conduce fără drept de apel clasamentul grupei F, cu cinci victorii din tot atâtea partide, iar în duelul de astăzi cu siguranţă vor ataca o nouă victorie.

De-a lungul istoriei cele două reprezentative s-au întâlnit în nouă rânduri, iar danezii s-au impus în opt dintre ele, singura victorie a Israelului datând din 1978 într-o partidă amicală.

Bosnia – Kazakhstan (ora 21:45) cota 1.30

În această seară de la 21:45 are loc confruntarea codaşelor grupei D de calificare la Campionatul Mondial din Qatar, dintre selecţionata Bosniei şi cea a Kazakhstanului.

Această partidă reprezintă o premieră, fiind pentru prima data când cele două formaţii se întâlnesc într-o partidă oficială.

Dacă echipa kazakhă a rămas cu şanse minime la una dintre primele două poziţii, Bosnia stă mult mai bine, aceştia având şi o partidă restantă.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

(advertorial)