În locul fostului restaurant al hotelului Astoria, grupul de firme deţinut de fraţii Micula a inagurat, vineri seară, un nou local. Crown Pub a fost deschis printr-o seară exclusivistă, la care au avut acces doar cei care au primit invitaţie şi cei care au reuşit să-şi rezerve una dintre mese.

La intrarea în Crown Pub proprietarii au postat mai mulţi bodyguarzi care s-au asigurat că la party-ul de inaugurare nu intră şi musafiri nepoftiţi. Inclusiv jurnaliştii, au fost invitaţi, politicos, să se retragă, după câteva cadre din local, probabil pentru a nu-i deranja pe invitaţii care ar fi vrut să petreacă în voie. De altfel, reprezentanţii Crown Pub nici n-au dat detalii despre investiţie ori despre evenimentele viitoare.

Dintre gazde, la eveniment au participat Ioan Micula şi soţia acestuia, dar şi fiica lui, Olivia, împreună cu logodnicul acesteia, Dorin Floruţa, cel care se ocupa şi de organizare.

Deşi i s-a dat numele de "pub", fostul Astoria are un design elegant, mai degrabă potrivit unul local exclusivist. Mai mult, prima petrecere a fost dată pe muzică electronică, mixată de DJ-ii Optik şi Adrian Eftimie, aşadar nici selecţia muzicală n-a fost potrivită unui pub.

Pentru a anunţa petrecăreţii din oraş că exact în gura târgului s-a deschis un local, proprietarii au decis să proiecteze numele şi sigla acestuia cu lumini laser chiar pe clădirea Teatrului.