Sportivii secţiei de lupte de la Clubul Sportiv Crişul au participat în week-end la întrecerile fazei de zonă a Campionatului Naţional de juniori II şi cadeţi, la Târgovişte, de unde s-au întors cu o clasare pe podium şi două în apropierea acestuia.

Cel mai bun rezultat l-a obţinut Georgiana Bodogan, în cadrul categoriei 70 kg, situată pe locul III. Deşi au avut prestaţii bune, Lorincz Ioana, la 46 kg, şi Kapornai Nicoleta, în limitele categoriei 49 kg, au ocupat doar locul V.

Competiţia a fost foarte puternică, reunind la start peste 400 de sportivi. "Fetele noastre sunt foarte tinere, sunt în clasele a VIII-a şi a IX-a. Am remarcat ambiţia lor, sunt foarte bătăioase, dar nu au o tactică de luptă. După pregătirea lor, rezultatele sunt extraordinare. Se bat cu ambiţie, dar nu cunosc procedeele", a declarat directorul CS Crişul, Ionel Bungău.

Din păcate cele trei sportive nu au fost însoţite de antrenor, tehnicianul lor, Nelu Pop fiind cu alţi sportivi, de la LPS Bihorul, la alte întreceri din Bucureşti. "Din păcate posturile sunt blocate şi nu putem angaja un antrenor, dar sperăm să găsim cumva o soluţie, pentru ca sportivii noştri să nu aibă de suferit", a mai spus Bungău.