Clubul orădean de taekwon-do ITF King Do a organizat un stagiu de pregătire, care a fost condus de instructorii maghiari Szalay Gábor (vicecampion mondial în 2007 la exerciţii de formă), care este şi secretarul general al Federaţiei Ungare de Taekwon-do ITF, şi de Zsarkó Péter Dániel (vicecampion european în 2011 la taekwon-do şi câştigător al cupei mondiale la kickbox).

Antrenamentele s-au desfăşurat în perioada 13-14 ianuarie la sala de sport a Liceului "Lucian Blaga" şi au reunit 46 sportivi din Oradea, Baia Mare şi Sibiu.

Oradea a fost reprezentată de cluburile Royal Kwon (preşedinte Tripa Francisc), Tae Kyon (preşedinte Sas Alexandru), West Team (preşedinte Ruszkai Hajnalka) şi King Do (preşedinte Tulkos Romeo, clubul organizator.

Sportivul maghiar Zsarkó Péter a mai condus însă şi un antrenament comun cu sportivii de la King Do-Lions şi karateka de la CS UAMT-U Agora, condus de instructorul Bernáth Csaba.

"În aceste două zile, instructorii şi sportivii prezenţi la acest eveniment au putut să-şi însuşească noi cunoştinţe, pe care le vor putea pune în practică la Campionatul Naţional ce se va organiza în luna februarie la Cluj Napoca. Cei doi instructori au fost încântaţi şi mulţumiţi de felul în care au fost primiţi, şi de entuziasmul de care au dat dovadă instructorii şi sportivii care au participat la antrenamente", a declarat Tulkos Romeo.