Hotel Forum Continental a găzduit vineri Gala premiilor King do-Lions Oradea. Evenimentul a început cu citirea mesajului preşedintelui federaţiei, Mircea Muntean, care nu a putut fi prezent la eveniment, însă a ţinut să felicite atât vechea cât şi noua conducere a clubului deoarece "Clubul Sportiv King do-Lions îşi poate atribui titlul onorific de cel mai bun club al federaţiei din anul 2015".

După acest mesaj, a urmat raportul de activitate al celor doi preşedinţi, Romeo Tulkos, respectiv Andreea Ganea.

În acest an, sportivii de la CS King do-Lions au obţinut 49 locuri I, 34 locuri II şi 17 locuri III la competiţiile cu caracter naţional, iar la competiţiile internaţionale şi-au adjudecat 66 locuri I, 40 locuri II şi 35 locuri III, astfel, ei au urcat nu mai puţin de 241 ori pe primele trepte ale podiumului. De asemenea, clubul a obţinut în total 5 cupe în clasamentele generale ale competiţiilor, de 3 ori locul I şi de două ori locul II.

În 2015, cinci dintre sportivii clubului orădean au fost declaraţi cei mai buni sportivi ai competiţiei: Andreea Ganea, la Openul Slovaciei şi la Cupa Internaţionala de Vară, Antoniu Irimuş, la Openul Slovaciei, Edina Mureşan, la Cupa "Best of the best" din Cehia, David Mureşan, la Cupa Internaţională de Vară şi la Cupa Internaţională VII Lehel Vezer din Ungaria şi nu în ultimul rând, Bogdan Gug la Cupa VII  Lehel Vezer.

După ce Andreea Ganea i-a acordat titlul de preşedinte de onoare lui Romeo Tulkos, pentru cei 17 ani în care a condus clubul, s-a trecut efectiv la festivitatea de decernare a premiilor pentru laureaţi.

La secţiunea de juniori/seniori, sportivul anului a fost desemnat David Mureşan (64 puncte), pe locul II fiind situată Camelia Ionescu (59 puncte), iar pe locul III s-a clasat Bogdan Gug cu 33 puncte.

La secţiunea copii, sportivul anului 2015 a fost desemnat David Sferle (47 puncte), urmat de Răzvan Cotuţ (39 puncte), locul III fiind ocupat de sportiva Edina Muresan (38 puncte).