În cadrul etapei a XXII-a din seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal, formaţia bihoreană de fotbal CS Oşorhei s-a impus sâmbătă pe teren propriu, la Stadionul Municipal Iuliu Bodola, cu scorul de 3-0 în faţa echipei arădene Şoimii Pâncota.

Elevii antrenorului Cosmin Bodea au dominat partida de la un capăt la altul. După un prim sfert de oră antrenant, cu un joc bun de ambele părţi şi soldat cu accidentarea portarului Sergiu Ghilea, CS Oşorhei a reuşit să deschidă scorul, în minutul 18, prin Lupaşcu.

După alte 18 minute, scorul a devenit 2-0, când Cristi Andor a luat o acţiune pe cont propriu, a pătruns pe centrul terenul şi l-a învins pe portarul Roberto Bodea cu o scăriţă de efect.

La pauză s-a intrat cu 2-0, dar, la numai cinci minute după reluare, Ember a marcat golul sezonului, cu un şut fenomenal de la 30 de metri din lovitură liberă. Mingea a lovit bara transversală, aproape de vinclu şi s-a aşezat apoi în plasa laterală.

Partida s-a încheiat cu o ocazie uriaşă a oaspeţilor, singura clară în acest joc, dar Huţan, sigur la 6 metri de poartă, a şutat puternic şi a primit riposta portarului Cosmin Hava care a respins in-extremis. În urma acestui succes, al 12-lea din acest sezon, CS Oşorhei revine pe locul trei al ierarhiei, cu 40 de puncte.


CS Oşorhei - Şoimii Pâncota 3-0 (2-0)

Au marcat. Lupaşcu 18, Andor 36, Ember 50

CS Oşorhei: Ghilea (15 Hava) - Morar, Pintea, Pop Şerban, Arsene - Lupuţ (80 Ban), Magda - Andor, Todea (71 Galea), Ember - Lupaşcu (77 Blănaru). Antrenori: Cosmin Bodea şi Viorel Domocoş.

Şoimii Pâncota: R. Bodea - Lung, Lengyel, Suciu, Viţu - Leucuţa (67 Rus), Filimon, Bulzan, Nistor (51 Dumitru Copil) - Uibariu (60 Huţanu), Mitu. Antrenor: Dan Cuedan.

Arbitri: Daniel Neagoe (Timişoara) - Cosmin Danciu (Deva), Marius Pavăl (Simeria)
Observator de joc: Mircea Sârb (Deva)
Observator de arbitri: Vasile Marc (Cluj)