Echipa bihoreană de fotbal CS Oşorhei a obţinut primul succes din play-off, reuşind să se impună sâmbătă în deplasarea de la Ineu cu scorul de 2-0. Cele două goluri au fost marcate în repriza secundă de Ember (din penalty) şi Moise. Playmaker-ul Cristi Andor a ratat un penalty la scorul de 0-0.

Partida a debutat cu un prim sfert de oră cu raiduri prin ambele careuri, iar jocul a fost antrenant.

După mai multe ocazii ratate, de ambele părţi, scorul a fost deschis după reluare.

Într-un sfert de oră animat, CS Ineu a luat cu asalt poarta lui Hava, care s-a opus în trei rânduri în faţa jucătorilor gazdă Francescu, Cornea şi normal, Georgiu. Replica a venit în minutul 63, când Ovidiu Popa a fost faultat în careu de Nicolau, care a văzut al doilea galben. De această dată lovitura de pedeapsă a fost transformată de Ember, scorul devenind 1-0.

Gazdele au trimis mai mulţi atacanţi în teren cu gândul egalării, însă la zece minute după golul lui Ember, CS Oşorhei şi-a dublat avantajul. Moise a pornit pe un contraatac solitar şi a fructificat cu un şut sec deviat şi de un fundaş advers.


CS Ineu - CS Oşorhei 0-2 (0-0)

Au marcat: Ember 63 pen, Moise 73

CS Ineu: Bak - Cornea, Nicolau, Voştinar (67 Ghergar), Tătar - Francescu, Tomuţ - Kocsis (46 Iambor), Georgiu, Talpaş (70 Băd) - Drăgan.

CS Oşorhei: Hava - Matei, Pintea, Pop, Hering - Magda, Ember - Moise (88 Ban), Andor (81 Ganea) - Ov. Popa, Mladonizcky (72 Boneta).

Arbitri: Florin Mazilu - Radu Despa, Ionuţ Sava (toţi Satu Mare). Observatori: Gabriel Dan, Mihai Bumbui (Timişoara).


În celelalte partide din etapa a III-a a play-off-ului Seriei a V-a a Ligii a III-a la fotbal, Naţional Sebiş a remizat pe teren propriu, cu scor alb, 0-0, în faţa maramureşenilor de la FC Municipal Baia Mare, iar la Pâncota, Şoimii din localitate au dispus cu 2-1 de Metalurgistul Cugir.

În clasament, Şoimii Pâncota are 27 de puncte, Naţional Sebiş, 25, Metalurgistul Cugir, 23, CS Ineu, CS Oşorhei şi FC Municipal Baia Mare, toate câte 12 puncte.