În etapa a şaptea din play-off-ul Ligii a III-a, CS Oşorhei a pierdut vineri meciul de la Pâncota cu scorul de 0-2. Gazdele de la Şoimii au marcat ambele goluri în prima repriză în urma a două cornere fructificate de acelaşi jucător, Alin Mihai. Bihorenii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Ember, cel mai activ om al Oşorheiului.

Gazdele au început în forţă partida determinate, evident, de dorinţa de a nu ceda niciun punct în lupta pentru promovare şi în minutul 5 Hava a scos de la rădăcina barei şutul lui Bulzan de la 18 metri. La cornerul care a urmat Dubeştean a executat în faţa porţii unde reluările lui Iovan şi Rusu s-au lovit de defensiva imediată a oaspeţilor însă a treia oară a fost cu noroc pentru "şoimi", Alin Mihai reuşind să trimită mingea în poartă de la câţiva metri.

Riposta bihorenilor a venit în minutul 20 când Ember a şutat de la distanţă în braţele lui Paşcalău. În minutul 22 voleul lui Maghici s-a lovit de blocaj pentru ca în minutul 35 Alin Mihai să trimită cu capul, din şase metri, peste poartă. Cele două ocazii au anunţat parcă golul de 2-0 venit, la fel ca primul gol, tot după un corner, fructificat de acelaşi oportunist Alin Mihai, de data aceasta cu o reluare de cap. CS Oşorhei a evoluat mult mai bine după pauză, când a dominat teritorial şi a avut şansa de a relansa partida. La zece minute după reluare Rusu l-a faultat pe Moise în careu însă Ember a executat slab iar Paşcalău a reţinut. De altfel Paşcalău a câştigat dialogul cu Ember şi la şutul din minutul 68 al bihoreanului, respingând în corner şutul din lovitură liberă de la 25 de metri. În repriza a doua, singura ocazie a gazdelor a fost consemnată abia cu cinci minute înainte de final când veteranul Mitu l-a pus pe Hosu în situaţie de unu la unu cu portarul Hava care l-a blocat pe arădean.

În derby-ul etapei a VII-a din play-off-ul Seriei a V-a a Ligii a III-a, la Sebiş, echipa locală, Naţional, şi Metalurgistul Cugir au încheiat la egalitate cu scorul de 2-2, astfel că pe primul loc se află în continuare Şoimii Pâncota, cu 34 de puncte, urmaţi de Naţional Sebiş, cu 31 de puncte, şi de Metalurgistul Cugir, cu 29 de puncte. CS Oşorhei are 14 puncte şi se situează pe locul al IV-lea.


Şoimii Pîncota - CS Oşorhei 2-0

A marcat: Alin Mihai 5, 42

Şoimii Pîncota: Paşcalău - Iovan, Lengyel, Rusu, Viţu - Maghici, Issa (85 Lung), Dubeştean, Bulzan (81 Mitu) - Mihai (86 Dumitru), Burian (73 Hosu). Antrenor: Dan Cuedan

CS Oşorhei: Hava - Matei, Pintea (46 Junc), Pop, Andor - Magda, Ember - Boneta (35 Moise), Ban (61 Ganea), Ov. Popa - Mladonetsky (46 Cheţan). Antrenor: Rudy Kovacs.