Echipa bihoreană de fotbal CS Oşorhei a disputat luni un nou joc de pregătire în faţa unei echipe de top din Liga a II-a, FC Botoşani, ocupantă a locului III în prima serie, la numai un punct de locul secund care asigură promovarea în primul eşalon.

Partida a avut loc la Oşorhei, pe terenul şcolii gimnaziale din localitate şi s-a încheiat cu scorul de 1-2.

Galea a deschis scorul, după aproape un sfert de oră, cu un şut din 16 metri după care, până la pauză, FC Botoşani a restabilit egalitatea dintr-un penalty obţinut de Hadnagy şi transformat de Vraciu. Oaspeţii aveau să înscrie golul victoriei tot din penalty, mai precis în minutul 82 când "decarul" Vaşvari a înscris de la punctual cu var. La finele partidei ambele tabere erau mulţumite de jocul prestat.

Chiar dacă au pierdut jucătorii echipei din Oşorhei nu au fost puşi la zid de conducere. "Din contră. Îi felicit pentru jocul prestat. Pe noi jocul ne-a interesat. Rezultatele ne vor interesa doar în partidele oficiale. Important este că jocul echipei creşte de la un meci la altul", a spus Alex Krenek, preşedintele echipei CS Oşorhei, care şi-a încurajat jucătorii după meciul cu gruparea din Botoşani.


CS Oşorhei - FC Botoşani 1-2 (1-1)

Au marcat: Galea 14 / Vraciu 30 şi Vaşvari 82, ambele din penalty.

CS Oşorhei: Fildan - Fitero, Pintea, Lupuţ, Axene - Andor, Pop Şerban, Magda, Ember, Galea - Blănaru. Au mai jucat: Sergiu Ghilea şi Hava - Ştefănuţ, Todea, Lupaşcu, Morar, Toma, Nistor, Moise şi Dobrescu.

FC Botoşani: Dani - Ţepeş, Ursu, C. Dinu, Bordeanu - Fulop, Taban, M. Croitoru, Vraciu - Cârjan, Hadnagy. Din minutul 46 au evoluat: Petrache - Patache, Taban, Lozneanu, Acsinte - C. Maghici, Vaşvari, Ignea, Păcurar - Boghian, Gafiţa.