Lotul echipei de fotbal CS Oşorhei se află în cantonament la Poiana Braşov. Gruparea condusă de Cosmin Bodea urmează să stabilească mai multe jocuri de verificare pe parcursul perioadei de pregătire. Singura noutate din lot o reprezenta, la plecare, Horvath, jucător provenit de la U Cluj. De altfel, Bodea nu a deplasat decât 14 jucători în "Poiană", însă acestora li s-au adăugat în cursul zilei de sâmbătă atacanţii Gheorghe Popescu, Alex Gego şi Ciaca (Sănătatea Cuj) dar şi fostul internaţional de juniori, mijlocaşul dreapta Condrea (20 de ani, provenit de la Astra Giurgiu).

Lotul aflat în perioada de pregătire centralizată arată, deocamdată, astfel: Hava şi Sergiu Ghilea - portari; Pintea, Pop Şerban, Lupuţ, Morar şi Axene - fundaşi; Magda, Todea, Andor, Ember, Sorin Ban, Horvath şi Condrea - mijlocaşi; Ardelean, Gego, Ciaca şi Popescu - atacanţi.

"Sigur, pare un lot subţire din punct de vedere numeric, însă după venirea celor patru cred că vom mai completa lotul cu încă doi trei jucători, pe care nu i-am dus cu noi până când nu au rezolvate toate problemele şi au acceptul conducerii", a declarat Bodea, care este ajutat de secundul Viorel Domocoş şi de antrenorul de portari Nicolae Petre. "Cu siguranţă, lotul va fi completat cu jucători care fac obiectul unor transferuri către echipa noastră", a spus şi preşedintele Alex Krenek.