Într-o partidă amicală, desfăşurată sâmbătă, pe terenul şcolii din Oşorhei, CS Oşorhei a reuşit să se impună cu scorul de 3-2 în faţa unei foste colege de serie din Liga a III-a, Naţional Sebiş. Actualul lider din Seria a IV-a a eşalonului al treilea a venit la Oşorhei după o înfrângere extrem de drastică, 0-8 cu ACS Poli Timişoara.

Pe un teren foarte greu, CS Oşorhei a dominat destul de clar ostilităţile în disputa cu Naţional Sebiş şi a deschis scorul prin Costea încă din minutul 7, în urma unei acţiuni clasice de contraatac, mijlocaşul bihorean reuşind să plaseze mingea în stânga portarului Şoltez.

În minutul 31 arădenii au egalat graţie execuţiei de excepţie a lui Ologu, care a şutat din lovitură liberă, de la circa 17 metri, în vinclul porţii lui Deac.

La cinci minute după reluare Sorin Ban a fructificat cu un şut în colţul lung o centrare din lovitură liberă din 45 de grade, executată de Mădălin Trip. Acelaşi Sorin Ban a ridicat scorul la 3-1 după un contraatac, la finele căruia a făcut o piruetă în mijlocul careului advers, pentru a scăpa de un adversar, după care a plasat minge pe lângă portar.

Oaspeţii au stabilit scorul final la ultima fază a partidei, în urma unei lovituri de colţ, Bier reuşind să înscrie în poarta lui Hava.


CS Oşorhei - Naţional Sebiş 3-2 (1-1)
Au marcat: Costea 7, Sorin Ban 50, 76 / Ologu 31, Bier 90

CS Oşorhei: Deac - Turcan, Pintea, Lavrincsik, Hering - Costea, Magda, Lascu, Hosu - Trip, Ov. Popa. Au mai jucat: Hava - Sorin Ban, Sergiu Ban, Moise, Mălaiu, Marian Pop, Selejean. Antrenori: Rudy Kovacs şi Nicolae Petre.

Naţional Sebiş: Şoltez - Lazea, Bicu, Mardare, Neacşu - Apostol, Digbeu, Ologu, Călin - Bozian, Radu. Au mai jucat: Miron (Merşca) - Toader, Bier, Mureşan - Apostol, Corcovean (Susan), Huiban, Boizan, Roman - Sulea. Antrenor: Adrian Abrudean