Fotbaliştii de la CS Oşorhei şi-au continuat seria bună din play-off-ul ligii a III-a, marţi, cu al treilea rezultat pozitiv consecutiv. În cadrul etapei a IV-a din play-off, bihorenii au remizat pe terenul echipei FC Municipal Baia Mare, scor 1-1. Golul echipei pregătite de Rudy Kovacs a fost marcat de Ember, în debutul partidei.

După rezultatul de egalitate 1-1 cu Şoimii Pâncota, echipă care a preluat şefia seriei şi apoi victoria cu 2-0 la Ineu, CS Oşorhei a obţinut o remiză cu goluri la Baia Mare, în faţa echipei locale FC Municipal, repetând jocul bun din ultima perioadă.

În minutul 5 CS Oşorhei a deschis scorul prin Ember, care a şutat de la 30 de metri sub bara porţii apărate de Bota. De altfel, în prima repriză jocul a fost condus numai de bihoreni care au trecut în mai multe rânduri pe lângă majorarea diferenţei, dar Andor şi Moise au ratat desprinderea.

După pauză tot CS Oşorhei s-a aflat la timonă, iar în minutul 60, în urma unei diagonale a lui Ovidiu Popa, Ember a rămas singur cu Bota dar de la circa 12 metri a şutat în bară iar ocazia s-a răzbunat.

În minutul 70, la una dintre puţinele faze de poartă a gazdelor, a survenit egalarea. O lovitură liberă din lateral, executată în faţa porţii lui Hava, a fost fructificată de Vanca cu o reluare cu capul prin care egalarea era restabilită.

Au urmat 10-12 minute cu Baia Mare presând careul bihorean dar cea mai mare ocazie a aparţinut tot celor de la CS Oşorhei. În ultimul minut de joc căpitanul oaspeţilor, Şerban Pop a deviat cu capul o centrare însă Bota s-a întins şi a respins incredibil şi a anulat victoria Oşorheiului. Rudy Kovacs a mizat în jocul de la Baia Mare pe următoarea formulă: Hava - Matei, Pintea, Pop, Hering - Magda, Ember - Moise (90 Ganea), Mladonetsky (71 Boneta), Andor (82 Ban) - Ov. Popa (85 Cheţan).

În celelalte partide ale etapei a IV-a din play-off-ul Seriei a V-a din Liga a III-a, marţi, Şoimii Pâncota a câştigat derby-ul de la Sebiş, cu Naţional, cu scorul de 2-0, iar la Cugir, Metalurgistul a învins echipa CS Ineu ci scorul de 4-2.

În clasament, CS Oşorhei a urcat acum pe locul IV, cu 13 puncte, fiind devansat de Şoimii Pâncota, cu 27 de puncte, Metalurgistul Cugir, cu 26 de puncte, şi Naţional Sebiş, formaţie ce a acumulat 24 de puncte. Pe locul V se află CS Ineu, cu 12 puncte, iar pe poziţia a VI-a, FC Municipal Baia Mare, tot cu 12 puncte.

În etapa viitoare, în acest sfârşit de săptămână, CS Oşorhei va primi pe teren propriu replica celor de la Metalurgistul Cugir.