După victoria de săptămâna trecută, de la Turda, din faţa formaţiei Seso Câmpia Turzii, care a propulsat-o pe poziţia secundă a clasamentului, echipa bihoreană de fotbal CS Oşorhei a făcut deplasarea în acest sfârşit de săptămână la Hunedoara, unde se va confrunta cu liderul ierarhiei la zi şi principala candidată la promovare.

Meciul dintre FC Hunedoara şi CS Oşorhei, înscris în cadrul etapei a VII-a a Seriei a V-a din Liga a III-a, va avea loc sâmbătă, de la ora 15. Partida se constituie derby-ul etapei, întrucât se întâlnesc primele două din clasament, FC Hunedoara, locul I, cu 15 puncte, şi CS Oşorhei, ocupanta poziţiei secunde, cu 10 puncte.

Chiar dacă sunt convinşi că-i aşteaptă un joc extrem de dificil, în compania celei mai bune echipe din serie, elevii antrenorului Cosmin Bodea au plecat la Hunedoara cu gândul de a face un joc cât mai bun şi de a obţin, dacă se poate, punct sau puncte.

Celelalte partide ale rundei a VII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a au loc vineri, de la ora 15, Jiul Petroşani şi Olimpia Satu Mare, alte candidate la promovare, având programate jocuri în deplasare. FC Zalău, în schimb, are liber.


Etapa a VII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri, ora 15

FC SeSo Câmpia Turzii - Jiul Petroşani

Sănătatea Cluj - FC Olimpia 2010 Satu Mare

Unirea Dej - Naţional Sebiş

Şoimii Pâncota - FCM Turda

Plimob Sighetu Marmaţiei - Europa Alba Iulia

Sâmbătă, ora 15

FC Hunedoara - CS Oşorhei


Clasament:

1. FC Hunedoara 15
2. CS Oşorhei 10
3. FC Zalău 9
4. Jiul Petroşani 9
5. FC Olimpia 2010 Satu Mare 9
6. Şoimii Pâncota 8
7. Unirea Dej 8
8. Naţional Sebiş 7
9. Sănătatea Cluj 7
10. Plimob Sighetu Marmaţiei 6
11. FCM Turda 5
12. FC SeSo Câmpia Turzii 5
13. Europa Alba Iulia 2