Etapa a IX-a a campionatului Ligii a III-a la fotbal le programează pe cele două formaţii bihorene din Seria a V-a să evolueze diferit în acest sfârşit de săptămână. Astfel, dacă CS Oşorhei va juca vineri, pe teren propriu, în schimb, CSC Sânmartin va juca sâmbătă în deplasare.

Cu patru victorii consecutive în ultimele etape, elevii antrenorului Rudy Kovacs vor juca vineri pe teren propriu, la Alparea, acolo unde CS Oşorhei va primi replica echipei clujene Unirea Dej.

Meciul, care va debuta de la ora 15, va aduce în faţa bihorenilor de la Oşorhei echipa clasată pe penultimul loc, o formaţie care vine după trei înfrângeri consecutive şi tocmai de aceea gazdele pornesc ca mari favorite. Opt puncte le despart pe cele două combatante în clasament, dacă CS Oşorhei ocupă poziţia a VI-a, cu 13 lungimi, în schimb dejenii se află pe locul XIII, cu 5 puncte.

Situată pe locul II în serie, CSC Sânmartin va face deplasarea în acest sfârşit de săptămână la Iernut, în judeţul Mureş, acolo unde va întâlni echipa locală, CS.

Jocul dintre CS Iernut şi CSC Sânmartin, programat sâmbătă, tot de la ora 15, va opune două echipe despărţite de opt locuri în clasament, bihorenii situaţi pe locul secund, cu 16 puncte, iar gazdele de lernut, ocupanţii locului X, cu 9 puncte.

Jucătorii pregătiţi de tehnicianul Florin Fărcaş vor încerca să obţină un nou rezultat pozitiv şi cel puţin să-şi consolideze locul al doilea al ierarhiei.

Liderul clasamentului, FCM Baia Mare va evolua vineri, de la ora 15, acasă cu Gloria Progresul Bistriţa şi tot vineri, de la aceeaşi oră, FC Zalău va întâlni Sănătatea Cluj, iar Arieşul Turda - CSM Sighet. În schimb, sâmbătă, de la ora 15, în afara jocului de la Iernut, vor mai avea loc partidele Metalurgistul Cugir - Avântul Reghin şi Unirea Jucu - Industria Galda.