Etapa cu numărul 21 a campionatului Ligii a III-a, Seria a V-a, la fotbal o programează pe formaţia bihoreană CS Oşorhei să evolueze vineri în deplasare, la Sighetul Marmaţiei, pe terenul celor de la Plimob.

Cum gazdele sunt considerate una dintre cele mai modeste formaţii ale seriei, teoretic nu au cum să emite reale probleme echipei bihorene, mult mai bine cotată cu jucători experimentaţi, care sunt se simt obligaţi să-şi demonstreze superioritatea pe teren.

Partida se anunţă interesantă însă, fiindcă echipa din Oşorhei are nevoie de cele trei puncte pentru a-şi continua accesul spre podium, în timp ce gazdele de la Sighet sunt tot mai serios ameninţate cu retrogradarea.

Cosmin Bodea şi Viorel Domocoş, antrenorii formaţiei din Oşorhei, nu au nici un fel de probleme de lot şi după victoria din etapa precedentă cu liderul FC Hunedoara, scor 1-0, vor acorda probabil mai mult credit tinerilor pentru a creşte în perspectiva viitorului sezon.

Celelalte partide ale rundei din acest sfârşit de săptămână din Liga a III-a sunt: FC Zalău - Olimpia Satu Mare, Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca - Naţional Sebiş, Şoimii Pâncota - Europa Alba Iulia, Seso Câmpa Turzii - FC Hunedoara şi Unirea Dej - FCM Turda 3-0 (la masa verde).